Om oss

Vi har 5 ansatte og leverer våre produkter gjennom elektrikere, elektrogrossister og deres lagre over hele landet. Et unikt utdannelsesprogram for elektroinstallatører er også igangsatt, de som har oppnådd spesialiststatus finner du under Elflex Partner.

Skjulte varmeelementer som arbeidsområde

I 1990 ble bedriften registrert som et konsulentfirma innen markedsføring og salg. Allerede i 1991 kom skjulte varmeelementer inn som arbeidsområde og i 1994 startet vi med egenimport av Elflex produkter. Samme år ble vi observatører i arbeidsgruppen for IEC internasjonale standardiseringskomite for tynne varmeelementer. NEMKO og Produkt- og Elektrisitetstilsynet har i alle år vært våre nære samarbeidspartnere, et samarbeide som har vært meget nødvendig for å oppnå vårt mål med enklere og rimeligere løsninger for elektriske skjulte varmesystemer i Norge.

Her finner du oss

Våren 2022 flyttet vi til nye lokaler i Valhallavegen 10, på Jessheim Nord, hvor vi har hovedkontor og lager under ett tak. Produktutvalget er blitt større og omfatter nå også designovner og styresystem. Industrivarme, terrassevarme, takovner etc. Ja, utvalget er stort.

Vi har egen prosjektavdeling som hjelper deg hurtig med prosjekteringer og tips til løsninger. Kvalifiserte ansatte besøker elektroinstallatører og deres kunder rundt i Norges land med forslag til el-varmeløsninger og viser frem nye og innovative produkter. Våre produkter tilfredsstiller alle EU-normer og produksjonskrav, og installert av autoriserte elektroinstallatører får du en trygg og varig varmeinstallasjon.

En del av FENIX Group a.s.

Fra 01.01.14 ble Konsulent Team as/ Elflex en del av FENIX Group a.s. Fenix Group har i en årrekke vært vår viktigste samarbeidspartner og har fabrikker i Tsjekkia, Spania, Slovakia, Scotland og Frankrike. Fenix Group eksporterer sine produkter til ca. 60 land, er en ledende aktør i verden med sine nytenkende produkter innen elektrovarme, og vi kan med denne fusjonen være med å tilby Norge mange spennende og innovative løsninger for varmeprodukter. Vi deltar også på messer i inn- og utland, alene eller sammen med Fenix Group.

Vårt fokus er trygge produkter med lang levetid. Vi produserer og utvikler alle våre produkter i Europa. Vi var først i verden med å levere varmefolien Elflex MK-5, et elektrisk varmegulv med byggehøyde på kun 3,3mm, og vi forsetter med å tilby markedet unike og spennende el-varmeprodukter både for i gulv, i tak og på vegg!

Da vet du mer om Elflex Konsulent Team AS, vi hører gjerne fra deg.