Elflex varmefolie

Elflex varmefolie – fornuftig og rimelig.
Elflex varmefolie er en fornuftig og rimelig måte å varme opp din bolig på. Et solid og velprøvd produkt som er levert av oss i Norge i 30 år. Produktet har lang levetid og 25 års garanti, noe som gir deg god totaløkonomi og vedlikeholdsfri varme i byggets levetid. Elflex varmefolie er vårt eget varemerke og er utviklet av oss for optimal varmefordeling tilpasset Norske forhold og kvalitetskrav.

Produktspesifikasjoner

Elflex varmefolie er energigjerrig og økonomisk for bruker.
Varmeelementene ligger helt oppunder parketten eller laminatet, og reagerer meget hurtig på temperaturforandringer slik at riktig romtemperatur blir ivaretatt uten at du behøver å justere termostat opp og ned. Riktig montert Elflex varmefolie vil gi deg en energisparing på ca 20-30% i forhold til f.eks. panelovner. Elflex varmefolie – fornuftig og rimelig.

Nytt hus
Bygger du nytt hus vil vi anbefale varmefolie i tak. Nye hus som passivhus og andre godt isolerte hus har svært lite varmebehov pr.m2. Trekk fra vegger, vinduer og dører er eliminert i nye hus og dette gjør at du ikke vil kjenne hvor varmen kommer fra. Vi tester alle typer varmekilder i praksis og kan vise til at temperaturforskjellen mellom tak og gulv er ca. 1 gr.C ved bruk av Elflex varmefolie uansett om varmefolien er montert under parkett eller i tak! Be oss gjerne om testresultater, eller følg med på våre nyhetsbrev.

Innemiljøet ivaretas da dette er en varme som varmer opp vegger og tak i stedet for å varme opp luften. Det benyttes en lav effekt som fordeles over hele gulvflaten, eller takflaten, som gir oss en lun varme, uten å forbrenne støv, og uten å sette luften i bevegelse. Ingen støvforbrenning og gunstig for allergikere og astmatikere.

Installasjonsmulighetene er mange med Elflex varmefolie

Komfortgulv installeres rett under parkett og laminat. Byggehøyde fra utrolige 3,2mm! Skal du legge nytt gulv finnes det ingen andre gulvvarmeprodukter som er bedre og mindre plasskrevende!

Varmefolie i tak installeres rett over takplater eller panel. Her trenger man ikke isolasjonsplater da det er god isolasjon mellom bjelker og loft i nye bygninger. Byggehøyde på varmefolien i tak blir derfor uslåelige 0,2mm.

Trebjelkelag i gulv er også en effektiv måte å installere varme på. Her ligger varmefolien mellom trebjelkene i gulvet med isolasjon under seg, og noen cm luft mellom varmefolie og toppgulvet. Her er det i praksis ikke noe byggehøyde for varmen i det hele tatt, men den tar noe av isolasjonen pga. kravet til luft over folien.

Strålevarme og elektromagnetisk stråling er et engasjerende tema. Våre Elflex varmefolier har tester og godkjenninger som viser verdier langt under myndighetenes krav. Våre varmeprodukter er godkjent for bruk i alle hjem og bygg. Sertifikat sendes deg ved forespørsel. Vi i Elflex leverer deg IR-varme, og den mest kjente kilden for den type varme er sola. Du er trygg med Elflexproduktene.

Installasjon må gjøres av autorisert installatør. Din elektriker kan gi deg en fordelaktig pris, ferdig montert, men sørg for at du får Elflex sine kvalitetsprodukter! Vi kan sette deg i kontakt med gode installatører, eller du kan finne en i nærheten av deg under «Elflex Partner.» Du kan også kontakte oss direkte for gratis prosjektering.

Vedlikehold og service
Når du har fått installert varmen vil du oppleve en god varme i et rent innemiljø. Elflex varmefolie krever ingen årlig vedlikehold og ingen serviceutgifter. Elflex varmefolie vil virke i byggets levetid og har 25 års produktgaranti.

Termostat i smarthus
Det anbefales at det benyttes en god termostat for optimal temperaturkontroll. Benytt muligheten for dag og nattsenking på termostaten. Husk at varmen justeres meget hurtig, så det ingen grunn til å ha mye varme i rom du ikke oppholder deg. Elflex sine varmeprodukter passer alle typer styresystemer og smarthusløsninger. Du velger fritt hva du vil styre med. Ingen problemer om du vil bytte styring eller smarthusteknologi senere.

Produksjon og miljø
Alle Elflex sine produkter er produsert i Europa. Vår varmefolie lages i Skottland av Fenix Group. Våre produkter tilfredsstiller alle krav og føringer iht. EU og elektriske forskrifter, og er selvfølgelig CE merket. Våre løsninger er anerkjent av Nemko og EEC-direktivene for sikkerhet (European Community Directives for product safety). Vi tilfredsstiller strenge kontrollkrav under produksjon, har godkjent dokumentasjon, og har åpne fabrikker for sjekk av at miljøkrav opprettholdes og sikkerheten for fabrikkens ansatte ivaretas. Vi leverer produkter med minimal produktemballasje for å minske avfall og våre produkter transporteres så miljøvennlig som mulig. Vårt hovedlager er i Norge, sentralt plassert på Jessheim.

Elflex varmefolie – fornuftig og rimelig.

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Legg igjen en kommentar