Elflex Tutum termostat for lavtbyggende gulvvarme

Elflex for sikkerhets skyld
Elflex Tutum termostat for lavtbyggende gulvvarme. Vi ser at det installeres varmeprodukter av forskjellige kvaliteter i det Norske markedet, produkter ikke alltid handlet av installatør eller elektrogrossist. Spesielt skremmende er det å se at produkter kjøpes og installeres uten krav til kunnskap eller dokumentasjon om produkters sikkerhet og funksjon. Her har vi som leverandører i proffmarkedet en jobb å gjøre med tilrettelegging av produkter og informasjon, og lette installatøren sitt ansvar vedrørende valg av produkter til sin installasjon, slik at kunde velger/får trygge produkter og en fagmessig og trygg installasjon. Vi har deltatt på reklamasjonsbefaringer og sett at det leveres f.eks en del termostater som ikke er egnet til bruk i elektriske varmeinstallasjoner, ja som faktisk er livsfarlige å bruke! Elflex som leverandør kan ikke se på dette og lanserer derfor en egen termostat, Elflex Tutum.

NB. Tutum er det latinske ordet for «Sikker».

Installatørens og elektrogrossistens rolle
Når en privatkunde bestiller varmeprodukter fra en installatør så forventes kvalitetsprodukter og en trygg og forskriftmessig installasjon. Det er en kjensgjerning at valg av riktige produkter i en installasjon og fokus på sikkerhet fortsatt er den viktigste faktoren for en trygg og energiøkonomisk varmeinstallasjon og er den viktigste grunnen til at en kunde bruker en elektriker og kjøper produkter av denne. Det samme gjelder produkter installatør kjøper hos sin elektrogrossist. Installatør vet at grossisten har en kvalitetskontroll på produkter som selges og dermed kan være trygg i sine valg. Elflex har i over 30 år levert europeiske kvalitetsprodukter til det norske markedet og vi fortsetter med å tilby kvalitet og sikkerhet, ikke bare når det gjelder produkter, men også totale løsninger. Vi prosjekterer for våre kunder, vi svarer på tekniske spørsmål, vi holder kurs, og vi er med på befaringer. Vårt mål er å sikre at installatør og elektrogrossister tar de riktige produktvalgene og at kunder får utført en trygg og fagmessig installasjon. Det er trygt og enkelt å velge elflex.

Du trenger bare Elflex TUTUM
Elflex Tutum termostat for lavtbyggende gulvvarme. Elflex Tutum er enkel å montere, enkel å forstå, og leveres med en rekke funksjoner. Elflex Tutum er den eneste termostaten i verden laget spesielt for lavtbyggende gulvvarme. Sammen med produsent har vi valgt ett enkelt grensesnitt, pent design, og lagt stor vekt på å bruke kvalitetskomponenter samt ivareta installasjonens bruksområde både med tanke på funksjon og sikkerhet. Ved installasjon og bruk av lavtbyggende varmegulv er det spesielt viktig at termostat er av god kvalitet, installert riktig, at det benyttes gulvføler, og at kunden vet at gulvet ikke skal tildekkes.

Vi har gjort det enkelt for deg

 • Passer rett inn i norske veggbokser og kombinasjonsrammer.
 • Enkel selvforklarende meny.
 • Passer til flere typer gulvfølere og eksterne følere.
 • Ukeprogram med adaptiv funksjon.
 • Enkle hurtigprogram som endrer valgt driftsmodus midlertidig.
 • Måling av energiforbruk.
 • Funksjon for sakte oppvarming av støp.
 • Egnet for varmefolie, varmekabler, takvarme, og varmepaneler.
 • Kan brukes som effektregulator.

Spesialfunksjon for lavtbyggende varme

 • Integrert varselskilt for installert gulvvarme vises i skjerm.
 • Peismodus holder gulvet varmt selv om du fyrer i ovnen.
 • Trygghet med maksbegrenserføler.

Elflex Tutum ligger snart i hyllen hos en grossist nær deg.
Du kan også lese mer her.
El.nr. 5406205

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Legg igjen en kommentar