Elflex vulk-pads

Vulkpads for isolering av Elflex koblingsklemmer.
Vi har stort fokus på å tilby våre kunder løsninger som gjør det enkelt og raskt og montere våre produkter. I tillegg har vi stort fokus på sikkerhet. Vi har dessverre sett at det benyttes mye feil tape i varmefolieinstallasjon. Dette kan medføre jordfeil og funksjonsfeil, ja i verste fall medføre branntilløp! Det er viktig at isolasjonstape har de riktige egenskapene slik at installasjonen blir sikker og trygg. Tross alt skal installasjonen ligge skjult og skal fungere i 30 til 40 år, minst! Derfor har vi laget ferdig kuttet vulk-pads til bruk som isolasjon på våre koblingsklemmer. Det er benyttet de beste råvarer med de beste egenskapene. Du slipper å kjøpe en rull med tape, kun det antallet du trenger til jobben. Rask installasjon og riktig mengde gjør dette økonomisk gunstig i tillegg at krav om isolasjonsgrad er ivaretatt.

Elektrisk isolasjon og fuktighetsforsegling for all tilkobling opp til 1 kV. Ferdig kuttet og tilpasset Elflex koblingsklemmer for varmefolie. Det benyttes 2 pads pr.kobling.

Egenskaper:
Selvvulkende dobbeltisolert tape laminert til en fleksibel vinyl bakside. Enkel installasjon og gir maksimal elektrisk beskyttelse. Kompatibel med all dielektrisk kabelisolasjon.

El.nr: 54 110 98
Forpakning: forbruker stk, grossist eske med 200 stk.

PROSJEKTERING
Konsulent Team AS/Elflex prosjekterer gratis for sine kunder. En god prosjektering medfører en trygg og effektiv løsning. Ta kontakt på prosjekt@elflex.no eller kontakt din Elflex-selger.

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Legg igjen en kommentar