Elvarme, et fremtidsrettet varmesystem. Myter og sannheter

Fremtiden er elektrisk
– også når det gjelder oppvarming

Klimautfordringene har gitt næring til visjonen om et helelektrisk Norge. Målet er å legge om forbruket av fossile brensler til elektrisitet, slik at store utslippsreduksjoner kan realiseres. I Norge er store deler av varmemarkedet allerede helelektrifisert. Men i jungelen av varmealternativer er enkelte opptatt av hvorvidt elektrisk oppvarming vil være et fornuftig valg også i fremtiden. Har vi nok strøm? Hva blir prisen på strøm? Er strøm miljøvennlig?

Denne brosjyren gir deg svar på disse spørsmålene og mange andre gode grunner til å velge elvarme i fremtiden, enten du vurderer varmekabler, tradisjonelle varmegjennomstrømningsovner eller moderne panelovner.

Les hele informasjonsbrosjyren her: elvarmebrosjyre 2019

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Legg igjen en kommentar