Infrarød varme i mobilt showrom

Vi ble kontaktet av firma PowerEvent som ønsket varme i deres mobile showrom. PowerEvent har spesialisert seg på rullende motoriserte eventer (se: powerevent.no), hvor de benytter en Freightliner Classic XL 1998 modell importert fra USA for 15 år siden av PowerEvent AS. Showrommet befinner seg i deres eksklusive trailerhenger som nå er innredet for en stor Get og Telia-kampanje. Det er klart de trenger varme når de reiser rundt og skal invitere kunder til en hyggelig prat. Valgte varmeelementer må være effektive, tåle bevegelser og være robuste. De skal levere behagelig varme i et eksklusivt miljø. Her finnes det mange spennende muligheter med IR-varmepaneler fra Elflex.

Moderne IR-varme kan veldig gjerne monteres i tak, på vegg, eller i gulv. Vi ser at flere og flere velger løsninger i tak. Hvorfor tak? Det er flere grunner:

  • Frigjør veggplass.
  • Ingen fare for tildekking og overoppheting.
  • Alle flater/møbler/gulv blir varme da IR-varme varmer det den treffer.
  • Ingen støvforbrenning.
  • Velg mellom skjulte varmeelementer eller synlige elegante designprodukter.
  • Styres/kontrolleres med valgfri termostat eller styringsanlegg.

Valgt løsningen ble enkel, elegant, og meget kostnadseffektiv. Fire stykk Ecosun varmepaneler med målene 60x120cm, og med en samlet effekt på 2400W, ble montert innfelt i taket. Dette er et varmeprodukt med mange bruksområder og som kan monteres på vegg, takflaten, innfelt, eller hengende i wire. Varmepanelene kan også leveres i flere farger. Et produkt som gir god varme på de kaldeste dager, samtidig som det blir en elegant installasjon. Med IR-takvarmepaneler sikres et godt innemiljø og en behagelig arbeidsplass.

Dette er en perfekt og kostnadsbesparende varmeinstallasjon som egner seg både i private hjem, barnehager, kontainere, smårom, yttergang, toalett, kontorplasser, ja de fleste steder du trenger varme. Du kan lese mer om IR-varme her eller se produktet her.

Vi gratulerer PowerEvent med et strøkent mobilt showrom og vi er stolte av at dere valgte Konsulent Team AS/Elflex som deres varmeleverandør.

Og for de som fortsatt lurer: Joda, IR-varme i tak gir deg god varme på gulvet!

Prosjektering
Konsulent Team AS/Elflex prosjekterer gratis for sine kunder. En god prosjektering medfører en trygg og effektiv løsning. Ta kontakt på prosjekt@elflex.no eller kontakt din Elflex-selger.

Ingen kommentarer

You can be the first one to leave a comment.

Legg igjen en kommentar