Jobb smartere med Elflex!

Varmekabelmatter Elflex Ecofloor
Et lunt varmegulv som både er økonomisk i bruk og med lave installasjonskostnader er noe vi alle ønsker oss. Varmekabelmatter fra Elflex har dette; markedets beste priser, den enkleste montering og lang levetid. Ja, hele 25 års garanti.

Installasjon og innsparing
Det finnes ikke en bedre løsning for lavtbyggende varme i støpt eller flytsparklet gulv. Lav effekt pr. løpemeter kabel og derav tettere sløyfer på matten gir en behagelig og jevn varme på gulvet. Også med tanke på økonomi og installasjon er varmekabelmatter en klar vinner både i større prosjekter og enkelte romløsninger. At varmekabelmatten kommer ferdig montert på fiberglassnett med påført lim + dobbeltsidig tape for enda bedre feste til vanskelig underlag gjør installasjonstiden minimal. Tilkoblingen består av en halogenfri kaldende på hele 5m som gir deg en smidig tilkobling. Da kabelmatten er meget tynn og elementet blir tilpasset rommet vil innsparingen i byggekostnaden være stor. Dette pga. mindre behov for støpemasse, ingen festemateriell, trenger ikke armeringsnett, samt færre arbeidstimer.

Valg av efekt pr.m2
80W pr.m2: For større rom som stuer og gangarealer. Også det beste valget i nyere og godt isolerte hus.
100W pr.m2: Yttergang og gangarealer. Stue/kjøkken i eldre hus.
160W pr.m2: Bad og vaskerom, kalde ytterganger.
Mattene må tilpasses hvert rom. Se mattestørrelsen som passer, del total effekt på romareal og kontroller at den totale effekten stemmer med rommets/husets varmebehov.

Elflex Ecofloor varmekabelmatter
Elflex Ecofloor varmekabelmatter

Installasjon
Rulles ut og festes på plant rengjort undergulv. Limet på glassfibernettet er normalt nok til godt feste, men kan forsterkes med den påsatte dobbeltsidige tapen. Varmekabelmatten kan festes direkte på tregulv med effektene 80Wpr.m2 og 100W pr.m2. I tørre rom holder det å dekke kabelen med masse. I våtrom må våtromsnormen følges. Se monteringsanvisning.

Prosjektering
Konsulent Team AS/Elflex prosjekterer gratis for sine kunder. En god prosjektering gjør at du får med deg et produkt i riktig størrelse ut på byggeplassen. Ta kontakt på prosjekt@elflex.no eller kontakt din Elflex-selger.