Menu
Om oss
Konsulent Team ble registrert i 1990 som et konsulentfirma innen markedsføring og salg. Allerede i 1991 kom skjulte varmeelementer inn som arbeidsområde og i 1994 startet vi med egenimport av Elflex produkter. Samme år ble vi observatører i arbeidsgruppen for IEC internasjonale standardiseringskomite for tynne varmeelementer. 

NEMKO og Produkt- og Elektrisitetstilsynet har i alle år vært våre nære samarbeidspartnere, et samarbeide som har vært meget nødvendig for å oppnå vårt mål med enklere og rimeligere løsninger for elektriske skjulte varmesystemer i Norge.

Våren 2000 etablerte vi oss på Jessheim Industriområde hvor vi har hovedkontor og lager under ett tak.

Konsulent Team as/Elflex har  7 ansatte og vi leverer våre profesjonelle produkter gjennom 90% av alle elektrogrossister eller ca 150 lagre over hele landet.
Et unikt utdannelsesprogram for elektroinstallatører er også igangsatt, de som har oppnådd spesialiststatus finner du under autoriserte installatører.

Vi har egen prosjektavdeling som hjelper deg hurtig med prosjekteringer og tips til løsninger.

Fra 01.01.14 ble Konsulent Team as/ Elflex en del av FENIX Group a.s.
Fenix Group har i en årrekke vært vår viktigste samarbeidspartner og har fabrikker i Tsjekkia, Spania, Slovakia, Scotland og Frankrike.
Fenix Group eksporterer sine produkter til ca 60 land, er en ledende aktør i verden med sine nytenkende produkter inne elektrovarme, og vi kan med denne fusjonen være med å tilby Norge mange spennende og innovative løsninger for varmeprodukter.
 
Oktober 2014 åpnet Konsulent Team as/Elflex sin nettbutikk som sikrer enkel tilgang til produkter, både for det profesjonelle markedet og for deg som privatbruker.